Help meezoeken! Ondernemer Silvien Ritfeld uit Suriname is vermist – foto’s

Helpen jullie aub meezoeken naar Ondernemer Silvien Ritfeld. Hij is vermist. Zijn vriendin is radeloos!

Zijn doodongeruste vriendin Joan Pengel heeft een oproep geplaatst. Ritfeld is al sinds donderdag spoorloos. Hij ging de deur uit om naar de zaak te gaan en niet meer thuis gekomen, iets wat hij nooit heeft gedaan. Bekijk de oproep van zijn vriendin en de gedeelde foto’s. Geef het door aan eenieder zodat hij snel weer veilig thuis kan komen.

Ondernemer Ritfeld woont zelf aan de aan de Frederikastraat. Maar zijn bardancing is te Livorno Beekhuizenweg. Hij vertrok donderdag ochtend richting zijn bardancing. Hij had een wit T-shirt, zwarte gympen en een joggingbroek aan die ochtend. Sindsdien slaapt zijn vriendin niet. En terecht. Ze wil weten wat er met hem aan de hand is. 

Onderstaand bericht schreef Joan Pengel op social media. Maken jullie contact met haar als jullie meer weten. 

Vrienden familie heb uw hulp nodig helpen jullie me please.
Mijn partner is sinds donderdag rond 11 uur in de ochtend vertrokken vanuit de club en sindsdien niet terug gekeerd. Wij hebben iedereen en alles voor nu geprobeerd maar geen geluid nog beeld. Zijn auto is een Audi Q7 zwart kenteken PC 81-86.

Wij zijn ongerust want dit is nog nooit voorgekomen dat hij niet te bereiken is. Jullie weten allemaal hoe het eraan toe gaat tegenwoordig in het land en op de politie wachten heeft geen zin. Ze zijn altijd te laat .
Dus mensen please helpen jullie delen. Sturen jullie me een bericht indien jullie wat info hebben .

Mijn nummer is +5978588230. Of contact Joan Pengel via Facebook. Klik hier

Bekijk de gedeelde foto’s van de vermiste ondernemer:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook paginaom je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine