Heengegaan in Suriname – Mijn oma Helouise Pierre – foto’s video

De verdrietige maar dankbare kleindochter Caroline maakt hierbij het overlijden van haar geliefde oma bekend. Helpen jullie mee met de condoleances?

Helouise Pierre is overleden in Suriname. Let op: De uitvaart zal plaatsvinden te Para. Er zal een bus beschikbaar zijn. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto en een video voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar kleindochter Caroline, heel veel power met het verwerken van dit verlies.

De leuke momenten zal ik blijven gedenken
Maar de leegte dat U voor me achterlaat zal ik moeten verwerken

Met heel veel droefheid in mijn hart, maar toch dankbaar dat ik er voor haar tot haar einde mocht zijn, maak ik bekend dat van mij op vrijdag 18 november 2022 is heengegaan, mijn Oma, onze Moeder en Overgrootmoeder, Mevrouw,

PIERRE HELOUISE

In de leeftijd van 76jaar.

Uitvaart

De singi neti vindt plaatst op zondag 27 november 2022 van 20:00-00:00u ten huize van de overledene aan de John Albert Gravesweg #38. Dat is een zijstraat tussen de Rijsdijk-Groenhartweg in het District Para

De begrafenis is op maandag 28 november 2022 aan de Sawarieweg te Bernharddorp. Er zal gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid ten huize van de overledene van 14:30-15:00. De rouwdienst is van 15:00-15:45u en hierna krijgt u van 16:00-16:30u weer de gelegenheid tot het nemen van afscheid. Om 16:30u zal mijn Oma naar haar laatste rustplaats begeleid worden.

Voor zij die willen deelnemen aan de begrafenis is er een bus ingezet by Shell Maagdenstraat tussen 12:00u en 12:30u

Waka boeng mi lobi Oma
In mijn hart zal ik je blijven dragen,
Je kleindochter Caroline

Bekijk de gedeelde foto’s en een video van oma Helouise Pierre. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: