Heengegaan in Suriname – Gerda Promes – foto’s

Helpen jullie ons mee met het condoleren van Rachel Promes?

Ze moest vandaag afscheid nemen van haar lieve mama Gerardha Promes. Ook bekend als tante Gerda. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies.

Dag lieve mama,
vergeten zal ik je nooit.

Jouw liefde was mijn liefde.
Je hart was ook een deel van mij.
Je strijd was ook de mijne.
Jouw vreugde die van mij.
Je pijn bracht mij in tranen.
Je strijd deed mij ook zeer.
Zo waren wij met de jaren.
Een eenheid meer en meer.

Met dit bericht maakt Rachel Promes het overlijden bekend van haar lieve moeder

Gerardha Veronica Ursula Promes,
beter bekend als tante Gerda.

Geboren District Coronie 22 april 1942
Overleden Paramaribo 14 november 2022
Zij bereikte de leeftijd van 80 jaar.

Uitvaart

De uitvaart is op donderdag 24 november 2022

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s van Gerda Promes. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook paginaom je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine