Heengegaan in Nederland – Arnold Wongsodikromo

Helpen jullie mee met het condoleren van zoon Melvin en zussen Betty & Martha?

Arnold Wongsodikromo is overleden in Utrecht – Nederland. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel sterkte met het verlies.

Hierbij brengen wij u op de hoogte van het overlijden van:

Arnold Benjamin Wongsodikromo

Geboren Paramaribo 16-1-1953
Overleden Utrecht 16-11-2022

Uitvaart:

De uitvaart was op donderdag 24 november 2022 in Utrecht. Bekijk onderstaande foto voor de details:

Sterkte aan:
Zoon: Melvin Wongsodikromo en gezin
Zus: Betty Wongsodikromo en gezin
Zus: Martha Wongsodikromo
&
Overige familieleden

Bekijk het bericht van Arnold Wongsodikromo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:


Plaats jouw #RIP in de comments onder dit bericht op onze Facebook paginaom je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #Schiphol #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #sranan #IloveSu #follow #foryou #affiliate #online #Surinamenieuws #Luchtvaartnieuws #KLM #SLM #travel #reizen #vakantie #lifestyle #magazine