Heengegaan in Suriname – De liefste oma Trusnelda Landus

Rust in vrede oma Trusnelda Landus uit Suriname. Helpen jullie mee met condoleren?

Mama, oma en tante Trusnelda Landus uit Suriname is heengegaan. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het grote verlies.

Bekijk de gedeelde foto’s van oma Trusnelda Landus. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:


.
Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online