Dringend hulp gevraagd voor baby Grace uit Suriname – foto’s

Laten we beginnen met de beterschapswensen voor deze schattige baby.

Gaarne dit bericht doorgeven aan een ieder. Er is dringend hulp nodig voor het meisje. Ze is te vroeg geboren en moet spoedig geopereerd worden. Bekijk de info in het bericht en deel het met een ieder zodat ook de beleidsmakers het kunnen zien.

Hulp gevraagd!!

Het kind op de foto heeft uw hulp nodig. Dit is de dochter van Celine Rj Daniella . Ze heet Grace Tashera Johannis, onze premature baby. Ze is geboren op 8 October 2022. Grace is geboren met een afwijking in de hersenen en ze heeft dringend een hersenvochtdrainoperatie nodig.

De kosten voor deze operatie liggen aan de hoge kant op en de operatie moet binnen 2 weken gedaan worden. Middels dit bericht vraag de familie Johannis naar een vrijwillige financiële donatie.

Indien u bereid bent ons te helpen, kunt u ons bellen/ appen op het nummer : 597 7127102 of 597 8455256. #PleaseShare #help #prayersforhealing

Wil je contact via Facebook? Klik op de volgende link: Klik hier of hier

Bekijk hier de gedeelde foto’s van Baby Grace. Geef het door aan iedereen in Nederland en Suriname. 

Plaats jouw #beterschap in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina om je medeleven te tonen.  Vergeet ons niet te volgen! Volg ook @Suriname.FamilieNieuws & @overlijdensberichten.suriname op Instagram. Voor alle Familieberichten uit Suriname, Nederland en het buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #ziek #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #hulpgevraagd #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online #hulpgevraagd #PleaseShare #help #prayersforhealing