Overleden in Suriname – Winanda Morgenstond – foto’s

RIP Winanda Morgenstond. Helpen jullie mee met condoleren?

Ai boi mama Winanda. Dede sa joe doe? Onze lieve moeder, trotse oma, schoonmoeder, zus en grootoma Winanda Cornelia Morgenstond is overleden. Bekijk het bericht en de foto’s. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel power met het verlies.

Bekijk de gedeelde foto’s van Winanda Morgenstond. Geef het oor aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:


.
Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online