Overleden in Suriname – Rudolf Keizerweerd

RIP Oom Rudo Keizerweerd


onze innige geliefde vader, grootvader en broer Rudolf Keizerweerd meer bekend als Oom Rudo is overleden. 

De uitvaart heeft reeds plaats gevonden in Suriname. We wensen de familie en nabestaanden veel power met het verlies
.
.


Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online