Heengegaan in Suriname – Romenia Vorswijk – foto’s

RIP Romenia Vorswijk – 54 jaar. Helpen jullie mee met condoleren?

Mena was zeer behulpzaam, vriendelijk en een hardwerkende moeder en zus. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Bekijk de gedeelde foto’s van Romenia Vorswijk. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

.
.
Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online