Heengegaan in Suriname – Roepchand Kalidin

RIP Beto – Roepchand Kalidin. Helpen jullie mee met condoleren?

Beto was werkzaam bij BOG Milieu Inspectie Suriname. Bekijk het bericht en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies.

Bekijk het bericht van Roepchand Kalidin. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.


.
.
Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online