Heengegaan in Suriname – Radjinder Mangal

RIP Radjinder Mangal. Helpen jullie mee met condoleren?

Met diep leedwezen maakt familie Mangal bekend dat hij op 71-jarige leeftijd is heen gegaan in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden in Suriname. Geef het door aan familie en belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. 


.
.

Bekijk de gedeelde foto’s van Radjinder Mangal. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

.

.

.
Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online