Heengegaan in Suriname – Bea Nokhai – Chotilal foto’s

RIP Ramradjie Nokhai – Chotilal – Bea. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden in Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies.

.

Bekijk de foto’s van Bea Nokhai – Chotilal. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

 
.


Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online