Heengegaan in Nederland – Marino Duivenvoorde – foto’s

RIP Marino Duivenvoorde. Hij mocht maar 52 jaar worden. Helpen jullie mee met condoleren?

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden in Amsterdam. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. 

“Leid mij in uw waarheid en leer mij, want Gij zijt de God mijns Heils, U verwacht ik de ganse dag. Gedenk uw barmhartigheid, Here en uw gunstbewijzen, want die zijn van eeuwigheid.”
Psalm 25

Overleden

Marino Henri Duivenvoorde

Hij was geliefd, altijd vrolijk, energiek en muziekrijk. Marino was trouw aan de Here en was actief lid van de Maranathakerk en later van de Harvest Sickle Ministries

Bekijk de gedeelde foto’s van Marino Duivenvoorde. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online