Heengegaan in Nederland – Ahielja Pherai

RIP Prachtige Ahielja Pherai. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk de uitgebreide condoleance en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden in Den Haag. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel sterkte met het verlies. 

Ahielja Mientje Pherai

Geboren 31 oktober in Suriname
Overleden 15 november in Nederland

In leven was ze moeder, tante, oma en lerares. Mama van velen….

.
.

Bekijk de gedeelde condoleance van Ahielja Pherai. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:


Plaats jouw #RIP in de comments om je medeleven te tonen
Vergeet ons niet te volgen! @overlijdensberichten.suriname en de rest van de wereld. Volg ook @Suriname.FamilieNieuws op Instagram en ook op Facebook voor alle Familieberichten uit binnen en buitenland. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 130.000 volgers. #overleden #Suriname #Nederland #Paramaribo #Familie #uitvaartplatform #greeve #lost #Imissyou #ikmisje #greetz #kaartjetogo #uitvaartondernemer #verdriet #bloemen #follow #foryou #affiliate #online