Video – Voetganger laat leven in het verkeer – politie Suriname

Frans is er niet meer. Hij werd van achter aangereden door de 25-jarige Refonilio en was vrijwel opslag dood. Het gebeuren laat zijn familie in zeer diepe rouw achter. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politie bericht omtrent de dodelijke aanrijding. Bekijk ook de uitgebreide video van SUN WEB TV.  Let op: De beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Geef het door aan belangstellenden. We wensen de zeer bedroefde familie veel power met het verlies.

Politie Suriname schreef: 57-jarige voetganger dodelijk aangereden. De 57-jarige voetganger Frans VanDragt is op maandag 21 november dodelijk aangereden door een personenauto aan de Mirdanweg ter hoogte van pand no.13.

Medewerkers van de Verkeersunit van Regio Midden deden na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde op de, langs de weg lopende zuidelijke berm, aan. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Gebleken is dat de 25-jarige autobestuurder Refonilio V. in dezelfde looprichting van de voetganger over voornoemde weg reed. Hij kwam van uit het Westen gaande naar het Oosten. Op een bepaald moment reed de automobilist Frans van achteren aan.

De voetganger was vrijwel op slag dood. Refonilio die geen links verkeer had gehouden, is in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Frans is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

Video

Bekijk de video van Sun Web TV: Let op de beelden kunnen zeer emotioneel overkomen: