Vrouw dood aangetroffen in Paramaribo – Politie Suriname – video’s & foto’s

politie Suriname santa domingo Paramaribo

Daar lag ze, in haar eigen bloed met vrijwel niets aan..

Daar gaan we weer??!!! Wanneer gaat dit stoppen mensen? Lees hier het officiële politiebericht omtrent de wrede dood van Altagracia. De 41-jarige Aniel is aangehouden. Lees wat er is gebeurd. Bekijk de uitgebreide video’s en gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle betrokkenen veel sterkte toe. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef: Moordverdachte aangehouden. Een gemengd team van Regio-Oost onder leiding van de Regio Commandant, de hoofdinspecteur van politie Melvin Pinas, het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) en de inlichtingen dienst van de politie hebben op vrijdag 18 november de voortvluchtige 41-jarige Guyanese moordverdachte Aniel, T. aan de Commissaris Thurkowweg ter hoogte van Belwaarde in het district Commewijne aangehouden. De verdachte die visser die in een boot verbleef, stond op het punt om richting zee te vertrekken.

Aniel wordt ervan verdacht zich op donderdag 17 november schuldig te hebben gemaakt aan de moord op de 42-jarige Dominicaanse Altagracia Del Rosario. De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg op 17 november een melding van vermoedelijke misdrijf aan de Verlengde Hoogestraat te Paramaribo. Bij aankomst troffen de wetsdienaren Altagracia met vrijwel niets aan. Ze lag in haar bloed met twee steekverwondingen in de rug, enkele snijwonden in haar gezicht. Ze had ook diverse blauwe plekken over haar gehele lichaam aan.

Het slachtoffer vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de vrouw vast. Op camerabeelden is te zien dat moordverdachte Aniel, de woning van het slachtoffer als laatste heeft verlaten. Het motief van dit misdrijf is vooralsnog onbekend.

Het ontzielde lichaam van Altagracia is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie ter obductie in beslag gnomen. Aniel is na afstemming met het O.M. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Deze zaak is vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Lees het officiële bericht van politie Suriname. Bekijk de foto’s van Altagracia en bekijk ook de video’s gedeeld door de diep bedroefden:

politie Suriname santa domingo Paramaribo
politie Suriname santa domingo Paramaribo