Video – Wanhopige moeder uit Suriname zoekt hulp voor haar kindje

zoontje Suriname Nederland

Laten we beginnen met de beterschapswensen voor deze kleine prins!

“Ik wil mijn zoontje niet kwijt”. Al dagen eet en slaapt deze jonge moeder niet. Ze is gestrest vanwege haar kleine prins. Hij is heel erg ziek. Mama, Nessie Riedewald Kaarsbaan heeft geen idee waar ze moet beginnen. Bekijk de hartverscheurende video met haar emotionele oproep. Geef het door aan een ieder zodat ze hulp en/of advies kan krijgen. Of gewoon iemand om mee te praten. Er is geen tijd om te verliezen.

Bekijk de nieuwe video

Moeder Nessie Riedewald Kaarsbaan woonde alleen met opa. Haar zoontje was veel bij haar zus. Daar kon hij leuk spelen. Het was gezellig bij tante. Hij gaat ook in de buurt van tante naar school. Rondom de dood van opa, vorig jaar, werd de kleine ziek.

Hij had koorts en was aan het hoesten. Maar hij werd ook gewoon weer beter. Nessie vertelt dat haar zoontje heel gezond is geboren. Er was absoluut niets aan de hand met hem.

Hij is vorige jaar begonnen met school. Net een week nadat de school was begonnen werd hij weer ziek. Weer koorts en hoesten. Maar dit keer verergerde het. In de avond moesten ze richting EHBO. 

Diagnose bloedkanker

Het gaat niet goed. De kleine prins blijkt bloedkanker te hebben en ze hebben jullie hulp nodig. De emotionele moeder vertelt het verhaal van haar zoontje in de uitgebreide video. Bekijk de video van Nessie en geef het door aan een ieder. Zorg ook ervoor dat de beleidsmaker het kunnen zien zodat hij sneller geholpen kan worden.

Contact

Moeder is te bereiken op het nummer: +5977268843
Ze woont aan de Reginalaan 45. Dat is een zijstraat Cocobiacoweg.
Ze is ook te bereiken via Facebook. Klik hier.

Sterkte kleine prins.

Bekijk hier de video van de wanhopige moeder uit Suriname. Ze vertelt uitgebreid over haar ernstig zieke kindje:

zoontje Suriname Nederland
zoontje Suriname Nederland