Jonge vrouw uit het leven gerukt na beëindigen relatie – politie Suriname

politie Suriname vrouw ex lucretia 514

4 maanden geleden wilde ze niet meer. 4 maanden lang viel hij haar lastig. Hij sloop haar huis binnen en stak haar dood toen ze thuiskwam. Mannen!!! Waarom doen sommige van jullie dit? Een vrouw is NIET JOUW EIGENDOM!!!

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van de 44-jarige Lucretia (zie foto). Ze is dood aangetroffen in de garage van haar woning. Wij van FamilieNieuws wensen alle diep bedroefden veel sterkte met dit zware verlies. Hoe gaan we dit stoppen????

Politie Suriname schreef: Moordverdachte die ex-vriendin middels messteken om het leven heeft gebracht door RBTM aangehouden. Leden van het Regiobijstandsteam Midden hebben in de morgen van donderdag 17 november de 47-jarige verdachte Clifford, S. op zijn woonadres in het distrikt Para aangehouden.

De politie van het bureau Houttuin kreeg op woensdag 16 november via het Command Center een melding dat op het PWB project een vrouw door een man werd mishandeld. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek en troffen het 44-jarige slachtoffer Lucretia Rosewijn die geen teken van leven meer vertoonde met een aantal messteken in de garage van de woning aan. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

Volgens verklaring van de buurtbewoners hebben zij het slachtoffer omstreeks 20.00 uur om hulp horen schreeuwen. Zij schakelden daarbij direct de politie van voormeld bureau in. Naar zeggen van de familieleden van Lucretia moet de dader, de ex-vriend van het slachtoffer zijn. De vrouw die reeds vier maanden een einde had gebracht aan de relatie tussen haar en Clifford kreeg steeds last van haar ex-vriend.

Bij een ingesteld onderzoek werd er een lange broek van de verdachte inhoudende zijn ID-kaart en het scherp voorwerp met bloedsporen op het voormeld adres aangetroffen en in beslag genomen. De sierstenen van de bergruimte van het slachtoffer heeft Clifford kapot geslagen en heeft zich door de ontstane opening toegang tot de woning verschaft waar hij zijn ex-vriendin gewapend met het scherp voorwerp opwachtte.

Toen Lucretia thuis arriveerde en haar ex-vriend zag, schreeuwde ze om hulp en bij die gelegenheid bracht hij de vrouw de fatale steken toe. Het ontzielde lichaam van Lucretia is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na afstemming met het O.M. is de verdachte Clifford in verzekering gesteld.

politie Suriname vrouw ex lucretia 514