Video – Roué Verveer viert vandaag zijn 50ste verjaardag – foto’s

50ste verjaardag Roue Verveer Nederland Suriname Wiki 6

Je zou het niet zeggen maar Roué Verveer is vandaag toch echt 50 jaar geworden!! Geen grap

Helpen jullie mee met het feliciteren van onze eigen kampioen ‘grappenmaker’. Da na wan hieperdepiep hoereee. Jouw felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Bekijk ook de video met bijzondere felicitaties voor hem. En de foto’s. Roué, we love you.

Roué Verveer werd op 17 november 1972 geboren te Paramaribo, Suriname. Nadat hij van 1992 tot 1995 in Nederland heeft gestudeerd, gaat hij terug naar Suriname. Maar 1999 komt Roué toch terug naar Nederland en maakt zijn debuut in het comedygezelschap van Comedytrain. De rest is geschiedenis. Hij mag vandaag zijn 50ste verjaardag vieren

50ste verjaardag Roue Verveer Nederland Suriname Wiki 6

Bekijk de video die we 5 jaar geleden voor hem maken, maar we houden nog steeds even veel van hem. Misschien wel meer:

foto’s:

Gerelateerde berichten: