Video – Wanhopige moeder uit Suriname vertelt over 4-jarig dochtertje

“Hij heeft haar beschadigd”. Het meisje is pas 4 jaartjes jong en de dader is grote man van 32 jaar. 

Bekijk de hartverscheurende en wrede video van Sun Web TV Suriname. Een moeder vertelt over hetgeen een familie lid haar dochtertje heeft aangedaan. Ze heeft geen idee wat ze moet beginnen. Het kleine meisje is onderzocht en heeft HIV remmers gekregen van de gynaecoloog. Onvoorstelbaar. Luister naar de video. Luister naar haar emotionele moeder.. Hiervan breekt je moederhart. Welke stappen moeten er nu genomen worden? Beste vriend de politie, kunnen jullie AUB helpen?

Het meisje heeft haar moeder alles verteld. Er is aangifte gedaan. Het is nu alweer twee maanden geleden en de dader loopt nog steeds vrij rond. Hoe kan dat? Tijdens het eerste onderzoekt heeft de dokter bevestigd dat ze beschadigd is. Ze heeft zelfs HIV remmers gekregen om de kans op besmetting te verkleinen.

Afgelopen week moest het meisje weer onderzocht worden. Ze wilde niet. Ze is getraumatiseerd. Wat een toestand. Maar wat nu. Het kan toch niet zo zijn dat de dader gewoon vrij rondloopt? Wat zit hier achter. Welke stappen moet de familie nemen. Wellicht beginnen met de confrontatie. Wellicht hebben jullie wat advies.

Bekijk de video Sun Web TV. Gail Eijk is in gesprek met de moede en tante van het meisje:


Disclaimer: Let op: Dit is de kant van het verhaal van de familie van het meisje uit Suriname. Dit is hun persoonlijke ervaring. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is een ieder (zelfs de vermoedelijke dader) vrij om hier ook op te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem