29-jarige overleeft aanrijding op gevaarlijk kruispunt niet – politie Suriname – foto’s

politie Suriname Thong Paramaribo Suriname

Velen hebben de wrede video langs zien komen. Hij vergat voorrang te verlenen en dat resulteerde in zijn tragische dood

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van een 29-jarige jongeman in Paramaribo. Lees wat er precies is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen zijn diepbedroefde nabestaanden veel power met het jonge verlies. De overledene heeft een kindje van 3 jaar die nooit zijn papa heeft gezien. Helpen jullie mee met de condoleances?

Politie Suriname schreef: Bromfietser die aanrijding veroorzaakt, in ziekenhuis. Een bromfietser veroorzaakte op zaterdag 12 november een aanrijding aan de Topaasstraat en is kort na aankomst in het ziekenhuis overleden. Het gaat om de 29-jarige Van Thong Le.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op 12 november van het Command Center een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op voormelde locatie.

De wetsdienaren die de plek aandeden voor onderzoek constateerden dat de autobestuurder tevens benadeelde Rajeev K. over de Topaasstraat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Jozef Israëlstraat en ging richting de Jan Steenstraat. De bromfietser die over de Rembrandstraat reed, komende vanuit de richting van de Gompertstraat en gaande richting de Kristalstraat verleende geen voorrang aan de autobestuurder en kwam tegen de auto aan. Door de slag vloog de bromfietser in de lucht en kwam vervolgens op het wegdek terecht.

Bij aankomst van de politie van Geyersvlijt, was het verkeersslachtoffer reeds door de ambulance afgevoerd, die door een vermoedelijke voorbijrijdende wetsdienaar was ingeschakeld. Kort na aankomst op de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is Van Thong Le komen te overlijden.

De bromfiets is in beslaggenomen. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Het ontzielde lichaam van Van Thong die in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen was genomen, is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden. Ook de bromfiets is door de politie afgestaan aan de familie. Het Verkeersunit van Regio Paramaribo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s:

Bekijk de foto’s. Familie en vriend en halen geld binnen om zijn lichaam te repatriëren van Suriname naar zijn thuisland. Le heeft een zoontje van 3 jaar die zijn vader nooit zal ontmoeten:

politie Suriname Thong Paramaribo Suriname
politie Suriname Thong Paramaribo Suriname

politie Suriname Thong Paramaribo Suriname