18-jarige Mayisha ‘Gretchini’ Tooy heeft het niet gehaald – foto’s video

Gretchini Mayisha Tooy 18 jaar ziekenhuis Suriname nederland

Gretchini, zo noemden velen haar. Ze is helaas overleden. Ze moest naar het buitenland voor hulp, maar dat is niet gelukt. 10 dagen geleden mocht ze 18-jaartjes jong worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Let op: De uitvaart is MORGEN, maandag 14 november 2022. Haar laatste wens was dat al haar vrinden er moeten zijn om haar kist te dragen. Geef daarom dit bericht door aan een ieder! Bekijk de details en de vele gedeelde foto’s en een video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met dit zware en veel te jonge verlies. Rust zacht schoonheid

Geen woord drukt uit de droefheid
en niets geeft weer de pijn
aan alles wat wij wensten
en dat niet zo mocht zijn

Toch heeft jouw leven
ons in het diepst geraakt
en daarom lieve Gretchini
blijf jij voor altijd in ons hart

Geboren op 3 november 2004
Overleden in de jonge leeftijd van 18 jaar

Mayisha Marjama Tooy
meer bekend als Gretchini

Ze was leerling van de Johannes Vrolijkschool

Uitvaart:

De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 14 november 2022

Gretchini heeft de boodschap achtergelaten dat al haar vrienden bijeen moeten komen bij de begrafenis. Ze wil ook hebben dat haar vrienden moeten helpen haar kist te dragen. Gaarne om 9.00 uur verzamen aan de Poerworedjoweg #8 Lelydorp Dessa

Namens Gretchen,
De moeder van Gretchini

Video

Bekijk de video van de noodoproep die een paar dagen voor haar dood is gepubliceerd:
Zij is 18 jaar, lijdt aan leukemie. De artsen kunnen haar hier niet helpen omdat ze de benodigde materialen niet hebben. Als moeder genaamd Martini kan ik het niet alleen. Om haar alle aandacht te geven en tijd te maken voor haar in het ziekenhuis heb ik mijn beauty salon moeten sluiten. Ik werk momenteel 2 dagen per week onder de markt. Ik heb hulp nodig op financieel gebied zodat wij kunnen vertrekken. Mijn mobiel nummer is 8405817. Een ieder die wil helpen kan mij hierop bereiken. We wonen zelf op Lelydorp. Haar naam is Tooy Mayisha Marjama, geboren op 03 – 11 – 2004

Helaas is het niet gelukt om Gretchini beter te maken.

Bekijk de vele gedeelde foto’s en condoleances van Mayisha ‘Gretchini’ Tooy. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: