Jonge motorrijder overleeft botsing in het verkeer niet – politie Suriname

Hij raakte zwaargewond na een verkeerde inhaal manoeuvre en overleed de volgende dag in het ziekenhuis.

Bekijk hier het officiële politiebericht omtrent de dood van de jonge motorrijder Igor Calvalho. Hij was pas 29 jaar. Bekijk teven de gedeelde foto’s die zijn familie en motormatties gedeeld hebben. Wij van FamilieNieuws wensen zijn bedroefde vrouw, familieleden en vrienden veel power met dit veel te jonge en plotselinge verlies. 

Politie Suriname schreef:

Motorrijder na aanrijding in het ziekenhuis overleden. De 29-jarige Igor, Silva Carvalho is op zondag 6 november in het ziekenhuis komen te overlijden, na op zondag 30 oktober betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto aan de Martin Luther King (MLK) weg.

De politie van het bureau Houttuin kreeg op 30 oktober de melding van een aanrijding aan de MLK-weg tussen een motorfiets en een auto. Bij aankomst op de plek constateerden de wetsdienaren dat zowel de motorrijder Igor en de autobestuurder in dezelfde rijrichting over de MLK-weg reden. Beide bestuurders kwamen vanuit de richting van Latour gaande richting Paranam. Igor haalde een aantal voertuigen in en op een bepaald moment zou zijn voorrijder, in deze de autobestuurder rechts afslaan in de Palsmastraat.

Bij die gelegenheid kwam de motorrijder tegen de personenauto aan met als gevolg de aanrijding. Igor was niet aanspreekbaar en werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care (I.C.) opgenomen alwaar hij op 6 november de geest gaf.

De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hij werd voorgeleid bij een Hulp Officier van Justitie en is na verhoor heengezonden.

Het ontzielde lichaam van Igor is afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Bekijk de gedeelde foto’s van Igor Carvalho na zijn overlijden. Geef door aan belangstellenden en familie in Nederland, Suriname en Brasil: