7-jarige op slag dood na tragisch ongeval – Chauffeur probeert te vluchten – politie Suriname

“vildo I booko mie atie yé Vildo” Hartverscheurende woorden na het tragische overlijden van een kind. Hij was pas 7 jaar jong!! Helpen jullie mee met het condoleren van de familie in diepe rouw?

Lees hier het officiële politiebericht na de dood van Shapildo Amoko. Hij is aangereden door een auto. De 63-jarige Alfred is aangehouden. Niet meteen, hij reed namelijk door na de dodelijke aanrijding. Wij van FamilieNieuws wensen de familie veel power met dit ontroostbare verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

7-jarige voetganger dodelijk aangereden. De 7-jarige voetganger Shapildo, Amoko is na te zijn aangereden door een personenauto aan de Oost-Westverbinding km 52 ter plekke overleden.

De politie van het bureau Richelieu kreeg op zondag 6 november een melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger aan de Oost-West verbinding km 52 met vermoedelijk dodelijk afloop. Verder dat de autobestuurder na de aanrijding is doorgereden.

De wetsdienaren deden voor onderzoek de locatie aan en troffen bij aankomst het 7-jarig slachtoffer Shapildo die geen teken van leven meer vertoonde op de langs de weg lopende berm aan. Een arts stelde officieel de dood van het jongetje vast.

Gebleken is dat de 63-jarige autobestuurder Alfred V. over voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Albina gaande naar de richting van Paramaribo. Het verkeerslachtoffer liep in dezelfde richting en werd van achteren aangereden door de autobestuurder en was vrijwel op slag dood.

De automobilist is na de aanrijding doorgereden, maar is echter door de politie van het bureau Meerzorg staande gehouden. De veroorzaker van de aanrijding had een verlengingsstrookje van een Surinaams rijbewijs bij zich en was niet onder invloed van alcohol. Het voertuig van Alfred is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Alfred werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) is hij door de politie in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van Shapildo is in opdracht van het O.M ter obductie in beslag genomen.