Video’s – Doden na vliegtuig ongeluk in Afrika – 26 mensen zijn gered – Buitenland

Meer dan 20 mensen hebben de dodelijke vliegtuigcrash overleefd. Een geluk bij een vreselijk ongeluk.

Helaas zijn er 19 doden gevallen. Bekijk de indrukwekkende video van de reddingswerkzaamheden, de mensen proberen namelijk zelf het vliegtuig boven water te halen. Bekijk het bericht en de overige video’s omtrent het vliegtuigongeluk in Tanzania. Geef het door aan belangstellenden. RIP

Bij vliegtuigcrash in Tanzania zijn zeker 19 doden gevallen. Een klein passagiersvliegtuig van Precision Air met 43 inzittenden is gisteren, zondag 6 november 2022, neergestort. Het kreeg problemen toen het in slecht weer terecht kwam. Het vliegtuig stortte in het Victoriameer bij het naderen van een luchthaven in Tanzania. Precision Air is een Tanzaniaanse luchtvaartmaatschappij.

Reddingswerkers hebben snel gehandeld en het is hen gelukt om 26 mensen te redden. Helaas zijn 19 mensen overleden. Dat zegt de premier van het land. Dat betekent dat een aantal geredde passagiers uiteindelijk toch is overleden.

Foto van Aljazeera

Bekijk onderstaande video’s om de indrukwekkende reddingsactie te bekijken: Reddingswerkers zitten in boten en staan met touwen in het water rond de staart van het neergestorte Precision Air-passagiersvliegtuig. Het vliegtuig stortte in het Victoriameer in Bukoba. Dat ligt in het westen van Tanzania.

Bekijk de video’s

Lees ook: