Lichaam man in Amsterdam aangetroffen. Wie kent hem? Politie Nederland – Video en foto’s

We beginnen met een belangrijke waarschuwing: De beelden in het bericht kunnen zeer emotioneel overkomen

Helpen jullie aub meezoeken naar de nabestaanden van een donker getinte man. Hij is in het water gevonden en de politie heeft geen idee wie het is. In het bericht vindt je zijn foto’s en zijn signalement. Geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname. De man kan namelijk ook een Surinamer zijn. Mis jij iemand? Bekijk dan dit bericht en de bijbehorende video. Hopelijk is de familie op te sporen zodat hij een waardige uitvaart kan krijgen

Nabestaanden gezocht

Let op: Als je de beelden niet wilt zien, moet je niet helemaal naar beneden scrollen

Politie Nederland schreef: Wie heeft informatie over een op de Oudebrugsteeg aangetroffen overleden man? Zaaknummer: 2022208155 – Gevonden op: 02-10-2022

In de ochtend van zondag 2 oktober halen de hulpdiensten een reeds overleden persoon uit het water ter hoogte van de Oudeburgsteeg in Amsterdam. Helaas is de man tot op heden ongeïdentificeerd gebleven. Hoewel de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen, probeert de politie te voorkomen dat hij een anoniem graf krijgt.

Heeft u een tip over deze zaak?
Laat het ons weten via het tipformulier. Klik hier

Omschrijving

Daarom doet de politie een laatste poging om er achter te komen wat zijn identiteit. Al is het maar om eventuele nabestaanden te informeren over het overlijden van hun familielid of naaste, waar ze zich dan ook mogen bevinden. Daarom deelt de politie de aangetroffen kleding en een omschrijving van de meerdere tatoeages van de man, in de hoop informatie over hem te ontvangen.

Veel Tatoeages

De man die werd aangetroffen op de Oudebrugsteeg kan als volgt worden omschreven:

Man
Donker getinte huidskleur
Kalend
Gezet postuur
Had vele tattoes
Tatoeages

De tatoeage op zijn rechter borst betreft een ster. Die op zijn rechterschouder betreft een bloemachtig patroon. Op de rechterbovenarm binnenzijde staan de mogelijke letters KIJTS. Op zijn rechter onderarm aan de binnenzijde staat (of iets in gelijke strekking):

Txid is what love look like
Life is what we make of it
Love the life you live

Vragen

Wie kent of herkent de overleden man die op de Oudebrugsteeg werd aangetroffen? Wie weet hier wellicht om wie het zou kunnen gaan? Alle informatie is welkom. Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Scroll naar beneden als je de foto’s wilt bekijken. De beelden kunnen emotioneel overkomen: Ps. Familie laat ons weten als u uw familielid herkent zodat we de beelden kunnen verwijderen.

.

.

.

.

.

Hier de beelden van de overledene:

Bekijk ook de video. Er is nog een ander lichaam aangetroffen: