Help meezoeken – 18-jarige Xaviera niet thuisgekomen na een feestje – Suriname

Delen please zodat Xaviera snel weer thuis kan zijn bij haar doodongeruste moeder

De 18-jarige uit Suriname ging naar een feestje met een vriendin en is tot heden niet thuis gekomen. Haar moeder is doodongerust en heeft gevraagd om de vermissing te delen. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder. Xaviera, waar ben je? Ga naar huis!! Of laat even iets van je horen.

Monique Comvalius deelde onderstaand bericht via haar Facebook pagina: Xaviera Wajwakana, de 18-jarige dochter van haar collega, is afgelopen zaterdag gaan stappen met een vriendin. Ze vertrokken om 1900 uur naar een feestje. Haar vriendin is gewoon naar huis gekomen rond 20.30 maar van Xaviera ontbreekt tot nu toe elk spoor.

Haar moeder is enorm verdrietig en maakt zich zorgen. Monique heeft het bericht van vermissing in opdracht van moeder Jane Wajwakana geplaats. Weet je waar ze is of heb je meer informatie, dan kun je contact maken met Monique via Facebook. Klik hier om direct naar haar account te gaan. Geef dit bericht van vermissing door aan een ieder zodat Xaviera snel weerthuis kan komen.