Overleden in Suriname – Onze pa Waldy Lachman – foto’s

Hij was man van Loes Ramradjie Lachman-Sitaram en  papa van Ruben & Rachel. Helpen jullie mee met condoleren?

De heer Waldy Lachman is niet meer in ons midden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. De uitvaart is bekend. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin en alle overige bedroefden veel sterkte met het verlies

Vrees niet, want Ik ben met u; zie niet angstig rond, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met mijn heilrijke rechterhand.

Ik sterk u met Mijn heiligrijke rechterhand
Jes.41:10c

Hierbij maken Ruben & Rachel Lachman namens hun moeder mw. de weduwe Loes Ramradjie Lachman -Sitaram bekend dat vredig is ingeslapen op zondag 30 okt “22 haar echtgenoot & vader dhr.

Waldy Christperkash Lachman

In de gezegende leeftijd van 74 jaar.
Hij was zoon van ds. Nathaniel Lachman & Augusta Rosalina lachman-Oosterwolde.

Uitvaart

De crematie plechtigheden vinden plaats op vrijdag 4 november “22 in het pt. Paragh Crematorium aan de dr. Sophie Redmonstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 13.30-13.45u. De uitvaartdienst is van 13.45-14.45u aansluitend de crematie.

Papa, moge uw ziel in vrede rusten en bedankt voor alles.

Bekijk de gedeelde foto’s van Waldy Lachman die is overleden in Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: