Kolonel Kioe A Sen benoemd tot Bevelhebber van het Nationaal Leger Suriname – foto’s

Helpen jullie mee met het feliciteren van Werner Kioe A Sen? Hij is zojuist door de president van Suriname benoemd tot Bevelhebber van het Nationaal Leger Suriname.

Bekijk de woorden van de president en de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe en hoge rang. We weten zeker dat hij zijn functie naar behoren gaat uitvoeren en dat hij een enorme bijdrage zal leveren aan Suriname.

De president schreef het volgende:
Kol. Kioe A Sen benoemd tot bevelhebber. Op donderdag 27 oktober 2022 heeft president Santokhi, die Opperbevelhebber van het Nationaal Leger is, kolonel Werner Kioe A Sen benoemd tot Bevelhebber van het Nationaal Leger. Kolonel Werner Kioe A Sen heeft reeds geruime tijd waargenomen in deze functie en is nu officieel benoemd.

De Opperbevelhebber gaf aan dat Kolonel Kioe A Sen een zware verantwoordelijkheid op zich neemt die gedrevenheid, slagvaardigheid, toewijding en inzet vereisen. Het Surinaams Nationaal Leger heeft niet alleen de taak om het grondgebied te verdedigen, maar het wordt ook ingezet bij de ontwikkeling van het land. Motivatie en betrokkenheid zijn zaken die vereist zijn om de moeilijke tijden door te komen.

De Opperbevelhebber feliciteerde Kolonel Kioe A Sen en sprak de hoop uit dat de nieuwbakken Bevelhebber met de kracht van de Almachtige, het Nationaal Leger naar grotere hoogten zal tillen.

Bekijk de gedeelde Kolonel Kioe A Sen en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname