Justus Orassie uit Suriname is niet meer – foto’s

“Suriname, in het bijzonder de inheemse gemeenschap, is een Legende kwijt. Een grote kenner en cultuurdrager is heengegaan”.

We zijn in rouw gedompeld door het verlies van een heel bijzonder mens, Justus Orassie. Bekijk het bericht, gedeelde foto’s en wat prachtige culturele video’s. Bekijk ook de condoleance van de president. Let op: de uitvaart is ZATERDAG, 29 oktober 2022, in Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies van een legende. Helpen jullie mee met de condoleances?

“Hij heeft een onderwerp met betrekking tot grondenrechten vertaald naar de Lokono taal. Het overlijden van Orassie is een groot verlies voor de Inheemsen, in het bijzonder de Arowakken, want de Lokono taal is aan het uitsterven”,

Overleden

Justus Hugo Orassie

Geboren 30 augustus 1944
Overleden 25 oktober 2022

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats in de aula van van der Bosch op zaterdag 29 oktober 2022. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Bekijk de gedeelde foto’s en condoleances voor Justus Orassie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Bekijk ook wat prachtige video’s