Help! Mijn oom is op vakantie in Suriname en heeft dringend bloed nodig!

Blood donor bloed doneren AZP ziekenhuis Paramaribo oproep

Gaarne zoveel als mogelijk delen met iedereen!!

Een zeer dringend verzoek aan jullie allen. Meneer Humbert is op vakantie in Suriname maar ligt nu in het AZP ziekenhuis te Paramaribo. Hij heeft dringend bloed nodig. Zijn leven is in gevaar. Lees de oproep en geef het door aan iedereen. Samen zijn we sterk. Jullie helpen al mee door dit bericht te delen. Beterschap meneer Humbert. Het komt goed. 

Bekijk de oproep: Een dringend verzoek voor m’n (FB) friends in Suriname 🇸🇷! Mijn oom is op vakantie in Suriname en ligt na een maagbloeding in het ziekenhuis. Hij heeft dringend bloed nodig! Jij kunt helpen!

Zijn Hb-waarde is levensgevaarlijk laag, namelijk 2,5. Ik wil iedereen met bloedgroep O-positief vragen om bloed te doneren bij de bloedbank aan de Rode Kruislaan. De donatie moet tnv Humbert Salim, geboren op 8 maart 1947. Hij ligt op de 1ste etage AZP.

Sharing is caring!

Voor meer informatie kunt u via Facebook contact opnemen

Blood donor bloed doneren AZP ziekenhuis Paramaribo oproep