De eerste vrouw van Suriname is jarig! Happy birthday Mellisa Santokhi – foto’s

verjaardag vieren in Suriname

“Ze heeft meerdere titels maar de belangrijkste is: De vrouw van de president!”

Onze eigen first lady is vandaag 42 jaar geworden! Helpen jullie mee met het feliciteren van Mellisa Santokhi-Seenacherry? Ze wordt van harte gefeliciteerd door haar geliefde, onze president: Chandrikapersad Santokhi. Bekijk de felicitatie en de prachtige gedeelde foto’s van Mellisa. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wish her many many more. Jouw FELICITATIE kun je plaatsen onder dit bericht!

“Vrouw van een staatshoofd zijn, is geen makkelijke positie en kent vele uitdagingen, maar samen staan we sterk”. Dat zei haar man, de president toen hij zijn geliefde vorig jaar feliciteerde. Vandaag luidde zijn felicitatie:

Vandaag is een vrouw jarig die meerdere titels bezit: First Lady, advocaat, tante, zus, dochter, kokkin, vriendin, strijder, beschermer, leider, etc., maar het belangrijkste blijft toch mijn vrouw, mijn echtgenote, mijn levenspartner.

Mellisa gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens jou het allerbeste, moge de almachtige jouw zegenen en beschermen, maar vooral omringen met liefde en vreugde.
Enjoy! Lobi Chan

Onderstaande foto’s zijn afkomstig van de Facebook pagina van onze First Lady. Je kunt haar ook volgen.

 

Lees ook: