Mijn zusje Xaviera Audo is veel te jong uit ons midden – foto’s video

“Ik ging even naar de winkel en weg was ze”. Lees de hartverscheurende woorden van zus Hilliante. Helpen jullie mee met de condoleances?

De jonge goedlachse Xaviera Audo uit Suriname is overleden. Alles is 22. Ze was 22 jaar jong, overleden op 22 oktober 2022. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s en een video. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel power en sterkte met dit veel te jonge verlies.

Je kwam als een Princes naar binnen. Je ging weg als een makker, vriendin, zusje, loyalist. Om te vernemen dat je er niet meer bent doet vreselijk pijn.

Ja zusje. Sang GADU doe a reti tru. Ik ga nu wakker worden en ik mag geen telefoontje meer van je verwachten. Dit is heel hard. Je hebt mij verrast, ik stond naast jouw ziekbed, ik ging even naar de winkel en kwam terug. En ja het was 22- 10- 2022, en je was ook 22. Dus alles is op 22 gebleven. Je bent 22 jong, je gaat op 22 weg en in het jaartal ‘22.

Xavie mi baby waka mooi jee. Mikie Masra poti lekie wang ster na ini ing kownu kondre maar mi lobie joe mi sisa. Grangtangi, Gangtangi. R.i.P me zus

Xaviera Larisha Audo

Overleden 22 oktober 2022
In de jonge leeftijd van 22 jaar

Libi oemang, dansi oemang. Waka bun!!!

Thanks for everything

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Namens:

Moeder: Afoedini Rinia
Vader: Asimor Audo
Zussen: Hiliante Audo, Latoya Audo.
Broer: Dennis Audo, Theo Audo, Steven Audo, Roberto Audo, Jimmy Audo & Otmar Pedi

Bekijk de gedeelde foto’s en video van Xaviera Audo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: