Help, ik zoek mijn zus Carmen Emanuel uit Suriname

opzoek naar mijn zus Suriname Nederland

“Toen ze 17 jaar was is ze van huis weggegaan. Ik wil haar dolgraag weer zien.”

Gaarne jullie aandacht voor het volgende: Consuela Emanuel is opzoek naar haar zus Carmen. Maar helaas zonder resultaat. Ze heeft samen met haar vriendin FamilieNieuws benaderd om een oproep te plaatsen. Bekijk de oproep en geef het door aan een ieder zodat de twee zussen herenigd kunnen worden. Weet je waar ze is, of ben jij Carmen? Maak dan contact! Samen staan we sterk! Gaarne ook doorgeven aan de mensen in Nederland of Amerika. Misschien zit ze daar.

Beste FamilieNieuws,

Ik schrijf jullie deze brief namens mijn beste vriendin Consuela Emanuel. Ik ben heel close met haar en al een tijd merk ik dat iets haar dwars zit. Het blijkt inderdaad dat ze ergens mee zit. Ze mist haar zus

Haar zus is 21 jaar geleden van huis weggelopen. Ze was toen 17 jaar. Inmiddels is haar zus 38 jaar en Consuela mist haar verschrikkelijk. Ze wil haar dolgraag terugzien. Ze heeft alleen geen idee waar ze nog moet zoeken. Vandaar dat we jullie hebben benaderd.

We hopen middels FamilieNieuws haar zus terug te vinden. Onderstaand zijn alle gegevens die we hebben. We hebben helaas geen betere foto in ons bezit. Dit zijn haar gegevens:

Vermist:

Carmen Emanuel

Geboortedatum: 4 juni 1984 geboren te Latour Paramaribo
Hieronder een foto van der zus in der jongere jaren.
Weet iemand waar ze is? Maak dan aub contact met Consuela of met mij +597 864-6593
Carmen als je dit leest: Maak aub contact. We willen je zien. Carmen, je mag ook contact opnemen met FamilieNieuws, we hebben ook de contactgegevens van je zus!

Delen aub, zodat de zussen snel herenigd kunnen worden.

opzoek naar mijn zus Suriname Nederland
Er is helaas geen betere foto beschikbaar.