4 gezinsleden op slag dood na ongeval in Duitsland – BlackNieuws

BlackNieuws Familie carcrash Duitsland

RIP! Dit jonge koppel uit Guinee Conakry is samen met hun 2 kinderen omgekomen in Duitsland. Ze waren op slag dood. Lees het bericht op de website en geef het door aan belangstellenden. Ps. Dit is een artikel van onze categorie BlackNieuws. Die kun je ook volgen op Facebook!

Dit jonge koppel uit Guinee Conakry is samen met hun 2 kinderen omgekomen in Duitsland. Ze kwamen midden in de nacht frontaal in botsing met een enorme vrachtwagen. De 25-jarige vader, bestuurder van de auto, de moeder van 24 jaar, hun zoontje van 2 jaar en de 8 maanden oude baby (op de foto nog veilig in mama’s buik), waren op slag dood.

Volgens de vrachtwagenchauffeur en andere ooggetuigen reed de vader plotseling tegen het verkeer in. De vrachtwagen chauffeur probeerde nog af te remmen maar kon de frontale en dodelijk botsing niet vermijden. Het vermoeden bestaat dat de vader tijdens het rijden in slaap is gevallen en daardoor ging spookrijden. Hij reed vermoedelijk ook veel te hard. Rust in vrede familie. Een prachtig gezin. 

BlackNieuws Familie carcrash Duitsland


#guinee #carcrash #verkeer

Volg BlackNieuws by DENISE. De Zwarte Krant. Hét Nederlands BLACK Magazine! Nieuws, lifestyle, drama, business en BlackLove. Geef het door aan je melanin vrienden

#blacknieuws #melanin #black #Blacklove #Blackbusiness #blacknews #blackgirlmagic #Zwart #mindful #millionaire #mindset #entrepreneurs #luxury #Nederland #blackentrepreneurs #blackexcellence #blackowned #blackentrepreneur #blackgirlmagic #buyblack #blackwealth #entrepreneur #explorepage #blackwomen #blackmen