Onze pa Arthur Daniels is heengegaan in Nederland – livestream en foto’s

Arthur Daniels Nederland beri Suriname

Helpen jullie mee met condoleren?

De in Paramaribo geboren meneer Arthur Daniels is overleden in Nederland. Let op: VANAVOND, vrijdag 7 oktober 2022, is er een singi neti in Rotterdam. U krijgt tevens de gelegenheid om de beri in Nederland online bij te wonen. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Daniel en Boston veel power met het verlies. 

De link van de livestream (voor zaterdag 8 oktober) is te vinden in het bericht. Scroll naar beneden

Wij hebben u mogen begeleiden in uw laatste levensdagen. Het was een grote vreugde dit in saamhorigheid voor u te mogen doen. U was voor ons een lieve vader, schoonvader, opa, oom en broer. Diepbedroefd hebben wij afscheid moeten nemen van

Arthur Rinaldo Daniels

Geboren Paramaribo 22-11-1959
Overleden Rotterdam 22-9-2022
In de leeftijd van 62 jaar

Uitvaart

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op vrijdag 7 oktober van 17.00 tot 18.30 uur in de aula van het uitvaartcentrum Goetzee-Dela, Boezemsingel 35 te Rotterdam. Aansluitend zal van 19.00 tot 22.00 uur de Singi Neti plaatsvinden in trefcentrum Wi Masanga, Rauwenhoffstraat 39 te Rotterdam.

De plechtigheid voorafgaand aan de begrafenis zal plaatsvinden op zaterdag 8 oktober om 13.00 uur in de aula van uitvaartcentrum Goetzee-Dela, Boezemsingel 35 te Rotterdam. Omstreeks 15.00 uur zullen wij Arthur begeleiden naar zijn laatste rustplaats op begraafplaats St. Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 te Rotterdam.

U krijgt de gelegenheid om de uitvaart/ beri online bij te wonen. Klik hier: Online condoleren en live meekijken:

Namens de nabestaanden:
Fabian, Sheryl, Steffeney Vanessa, Rinaldo, Giovanni,
Lesly, Vanity †, Latifah, Dischanira allen met hun gezin.
Familie Daniels
Familie Boston
en overige familieleden

Bekijk de gedeelde foto’s van Arthur Daniels en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Arthur Daniels Nederland beri Suriname

Arthur Daniels Nederland beri Suriname
Arthur Daniels Nederland beri Suriname
Arthur Daniels Nederland beri Suriname
Arthur Daniels Nederland beri Suriname