Onze oom Arnold Yard uit Suriname is niet meer

Arnold Yard beri Suriname Nederland

Rust zacht! Helpen jullie mee met de condoleances?

De neven en nichten van de families Yard, Daniels, Yngard en Deira maken hierbij het overlijden van hun oom Arnold Yard bekend. Let op: De uitvaart is VANDAAG, vrijdag 7 oktober 2022, in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal veel power met het verlies. 

U was het die mijn nieren vormde, die mij weefde in de buik van mijn moeder. Ik loof U om het ontzaglijke wonder van mijn bestaan, wonderbaarlijk is wat U gemaakt hebt. Ik weet het, tot in het diepst van mijn ziel.
Psalm 139:13-14

Verdrietig maar dankbaar wat hij voor ons heeft betekend, maken wij bekend dat op 2 oktober jl. van ons is heen gegaan onze (groot)oom

Arnold J. Yard

Geboren Paramaribo – Suriname 2-3-1935
Overleden Paramaribo – Suriname 2-10-2022
In de leeftijd van 87 jaar

Uitvaart

Op vrijdag 7 oktober 2022 is er van 15.30 uur tot 16.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen in de aula van Hennep aan de Dr. Sophie Redmondstraat 246, gevolgd door een rouwdienst. De crematie vindt hierna plaats in het crematorium Gerhardina aldaar.

Uit aller naam:

de families van Catherina L. Yard
Eugene Yard
de families uit Ernestine Yngard-Yard
de families uit Selma Hoepel-Yard
de families uit Estella Daniëls-Yard
de families uit Humphrey Yard
de families uit Andre Yard

Namens alle neven en nichten van Arnold Yard

Bekijk het bericht van overlijden van oom Arnold Yard en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Arnold Yard beri Suriname Nederland

Arnold Yard beri Suriname Nederland