Astrid Pinas uit Suriname heengegaan in Nederland – Vandaag afscheid in Rotterdam

Astrid Pinas Beri Suriname Nederland

Eergisteren is Astrid overleden in Nederland, veel te jong. Helpen jullie mee met de condoleances aan de families Pinas, Piqué, Castelen en Colin?

Bekijk het bericht omtrent het overlijden van Astrid Pinas. Ze was getrouwd met Orlando Castelen en was dochter van mevrouw Cornellie Piqué. Je krijgt de gelegenheid om VANDAAG, woensdag 5 oktober 2022, afscheid van haar te nemen in Rotterdam. Let op: De uitvaart zal plaatsvinden in Suriname. Bekijk het bericht omtrent de details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder haar kids, veel power met dit hartverscheurende verlies.

Astrid Virginia Pinas

Geboren Paramaribo 15 augustus 1970
Overleden Rotterdam 3 oktober 2022
In de leeftijd van 52 jaar

Uitvaart

Bekijk onderstaande foto omtrent het afscheid van Astrid Pinas in Rotterdam Nederland. De uitvaart zal in Suriname plaatsvinden. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Wij van FamilieNieuws wensen de families Pinas, Piqué, Castelen, Colin en alle overige familieleden veel sterkte met dit vroege verlies:

Astrid Pinas Beri Suriname Nederland