André Denz heengegaan in Suriname – foto’s

Andre Denz Beri Suriname Nederland

Meneer André Denz uit Paramaribo is er niet meer. Helpen jullie mee met condoleren?

De verdrietige maar dankbare familie en vrienden hebben afscheid genomen van hun man en vader André Denz. Bekijk het bericht en de condoleances en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Starke, Denz, Kasandikromo en alle overige nabestaanden veel sterkte met het verlies.

Overleden,
Een geliefde man, vader op en oom

André Alexander Humphrey Denz

Geboren 29 juni 1935
Overleden 27 september 2022

Uitvaart

Let op: De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op dinsdag 4 oktober 2022 te Paramaribo. Bekijk onderstaande foto’s van André Denz voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Andre Denz Beri Suriname Nederland

Andre Denz Beri Suriname Nederland
Andre Denz Beri Suriname Nederland

Andre Denz Beri Suriname Nederland