Onze vader Jules Walker is heengegaan in Suriname

Jules Walker beri Suriname Nederland

We nemen afscheid van een bijzondere man. Hij was Ridder van de Ere- Orde van de Gele Ster en Commandeur van de Ere- Orde van de Palm. Helpen jullie mee met condoleren?

Stephen en Clyde Walker maken, mede namens de overige families Walker, Obergh en Tuur, het overlijden van hun papa Jules Walker bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Want niemand onzer leeft voor zichzelf en niemand sterft
voor zichzelf; want als wij leven, het is voor de Here,
En als wij sterven, het is voor de Here. Hetzij wij dan leven,
hetzij wij sterven, wij zijn des Heren.
Rom: 14: 7,8

Verdrietig, maar dankbaar voor wat hij voor ons betekend heeft, maken we bekend dat op 27 september 2022 tot hoger leven is opgeroepen, onze vader, stiefvader, schoonvader, grootvader en overgrootvader:

Jules Erdhmann Walker

Weduwnaar van Rieke Van Bercheijke
In de gezegende leeftijd van 89 jaar
In leven was hij gepensioneerd Hoofd Technisch ambtenaar van het Centraal Bureau Luchtkaartering van het Ministerie van Opbouw (thans Ministerie van Natuurlijke-Hulpbronnen). Hij was Ridder van de Ere- Orde van de Gele Ster. Hij was Commandeur van de Ere- Orde van de Palm.

Uitvaart

Op donderdag 06 oktober 2022 is de singineti in de Combè kerk van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Zaterdag 08 oktober 2022 is er gelegenheid tot afscheid nemen van 12.30 uur tot 13.30 uur in de Combè kerk waar ook de afscheidsdienst zal plaatsvinden van 13.30 uur tot 15.00 uur. De begrafenis vindt plaats te Marius Rust aan de Dr. Sophie Redmonstraat in Paramaribo

Let op: Er zal een livestream aanwezig zijn voor de mensen die de dienst niet bij kunnen wonen. U kunt de video hier online volgen.

Namens de bedroefden:
Stephen Walker en familie
Clyde Walker en familie
De overige families Obergh en Tuur in Suriname en Nederland

Bekijk de foto’s van Jules Walker en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Jules Walker beri Suriname Nederland
Jules Walker beri Suriname Nederland