Onze geliefde André Soeltaansingh uit Suriname is er niet meer – foto’s

Andre Soeltaansingh beri Suriname Nederland

AUM – Asato ma sad gamaya. Helpen jullie mee met condoleren?

Met deze woorden maken mevrouw Sila Soeltaansingh – Banwarie en de kinderen Shalini, Reena en Rajiv het overlijden van hun man en papa André Soeltaansingh bekend. Let op: De uitvaart is MORGEN, dinsdag 4 oktober 2022, in Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde condoleances en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met dit verlies

Lead me from the unreal to the real.
Lead me from darkness unto light.
Lead me from death to immortality.

Overleden

André R. Soeltaansingh

Hij is 71 jaar geworden

Uitvaart

De uitvaart is op dinsdag, 4 oktober 2022, in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details. Bekijk de overige gedeelde foto’s van André Soeltaansingh. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: 

Andre Soeltaansingh beri Suriname Nederland

Andre Soeltaansingh beri Suriname Nederland
Andre Soeltaansingh beri Suriname Nederland
Andre Soeltaansingh beri Suriname Nederland