Livestream: Het verdrietige afscheid van Sumanta Bansi in Suriname – Video

sumanta Bansi Nederland Suriname afscheid beri

Haar moeder kan niet stoppen met huilen. Het is zwaar voor haar. Het is zwaar voor een ieder om dit te zien. We hebben allemaal jarenlang meegeleefd en meegezocht. “Ga maar Sumanta, nu mag je echt rusten!” Helpen jullie mee met condoleren?

Op dit moment is het afscheid van Sumanta Bansi in Suriname. Speciaal voor de mensen die er niet bij kunnen zijn is er een livestream. Die kun je hier bekijken. Let op: De beelden kunnen emotioneel overkomen. De jonge Surinaamse studente is in Nederland overleden terwijl ze zwanger was. Na een zoektocht van 4 jaar kan haar moeder eindelijk op waardige wijze afscheid nemen. Bekijk de video van de uitvaart en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Live stream video

sumanta Bansi Nederland Suriname afscheid beri

Sumanta Bansi is thuis! Thuis in Suriname! Helaas niet op de manier waarop haar moeder gehoopt had toen ze haar jaren geleden naar Nederland stuurde om te gaan studeren. Studeren voor een beter leven. Dat is er helaas niet van gekomen. Op dit moment nemen moeder Sharmila Nanda en vader Marlon Bansi afscheid van hun dochter. Bekijk hieronder de twee video’s daarvan:

De uitvaart is VANDAAG, woensdag 28 september 2022 in Suriname te Crematie Oord Uitkijk.

D-TV was er ook bij:

Bekijk hier alles over de zaak:

Van Nederland naar Suriname

De stoffelijke resten van het lichaam van de vermoorde zwangere studente is afgelopen week gearriveerd in Suriname. Samen met haar ouder vloog het stoffelijk overschot van vanuit Amsterdam Schiphol naar Paramaribo. Ze waren haar persoonlijk gaan halen om in Suriname samen met familieleden en vrienden op waardige wijze afscheid van haar te nemen

Velen hebben een steentje bijgedragen. Er is meer dan 20.000 euro gedoneerd. We wensen dat eenieder, in het bijzonder haar moeder, nu echt kan beginnen aan de verwerking van dit hartverscheurende verlies. Bekijk het bericht en de video. Geef het door aan een ieder. Rust zacht Sumanta. Helpen jullie mee met de condoleances en sterkte wensen?

Rust zacht

Sumanta Bansi

Lees ook: