Oud politie inspecteur Jozef Sebon heengegaan – korpspolitie Suriname

Helpen jullie me met het condoleren van de kinderen, familieleden, vrienden en collega’s van de plotseling overleden politie inspecteur Jozef Sebon?

Let op: Vandaag wordt er afscheid van hem genomen in Suriname. Bekijk het officiële overlijdensbericht van politie Suriname en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het trieste verlies. 

De Here is mijn herder, mij ontbreekt niets
Hij doet mij nederliggen in grazige weiden
Hij voert mij aan rustige wateren
Hij verkwikt mijn ziel.

Politie Suriname schreef: OVERLIJDENSBERICHT GEPENSIONEERDE JOZEF SEBON

“Wie in gedachten leeft die is niet dood, dood is alleen die vergeten wordt”

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op woensdag 14 september 2022 is heen gegaan, de gepensioneerde Inspecteur van politie 2e klasse

JOZEF REGINALD SEBON

op de leeftijd van 68 jaar.

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 23 september 2022 omstreeks 15.30 uur op de begraafplaats Hodi Mi Kras Tibi aan de Dr. Sophie Redmonstraat. Van 12.30 uur -15.00 uur zal het stoffelijk overschot zijn opgebaard op de Politie Academie, alwaar er gelegenheid zal bestaan tot het nemen van afscheid, gevolgd door een rouwdienst. Na het ceremonieel gedeelte te hebben afgerond, vertrekt de stoet naar de begraafplaats Hodi Mi Kras Tibi aan de Dr. Sophie Redmondstraat.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Bekijk de gedeelde foto’s van politie inspecteur Jozef Sebon en geef het door aan belangstellen en familie in Nederland en Suriname:

Jozef sebon politie Suriname Nederland 1
Jozef sebon politie Suriname Nederland 1
Jozef sebon politie Suriname Nederland 1