Onze lieve Soelema Dameri uit Suriname is niet meer in ons midden

Soelema Dameri Suriname Nederland 1

Niet te geloven. De altijd behulpzame en vriendelijke Soelema is veel te jong overleden! Helpen jullie mee met de condoleances?

Soelema Damari was werkzaam op UNASAT. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar bedroefde collega’s, familieleden, vrienden en overige nabestaanden heel veel power met dit veel te vroege verlies.

Daarboven tussen al die mooie sterren is iemand die ik nooit zal vergeten

Soelema Dameri

Met een droevig hart en veel verdriet maken wij bekend dat onze geliefde collega, Soelema Dameri, van ons is heengegaan. Soelema heeft van 16 juli 2018 – 16 juli 2021 gewerkt als assistent van de opleidingscoördinator van de School of Management & Economics.

Zij was behulpzaam, betrokken en ten alle tijden vriendelijk. Onder het personeel van Unasat stond Soelema bekend voor haar aanstekelijke lach en wij zullen haar enorm missen. Wij wensen haar familie en dierbaren veel sterkte toe in deze moeilijke dagen. Rust zacht lieve Soelema.

Namens UNASAT
(university of applied science and technology)

Bekijk de foto’s van Soelema Dameri en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Soelema Dameri Suriname Nederland 1
Soelema Dameri Suriname Nederland 1