Inspecteur Jerry Sampi vandaag plotseling heengegaan in Suriname – foto’s

inspecteur Jerry Sampi politie Suriname Nederland

Een zeer droevig bericht: Inspecteur Jerry Sampi is vandaag plotseling overleden. Hij was het gezicht van het KPS op Atjoni. Hij is 56 jaar geworden. Helpen jullie mee met condoleren?

Lees de prachtige woorden van zijn oom Naldo Seedo. Bekijk de gedeelde foto’s en de overige condoleance. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden, vele vrienden en zijn collega’s heel veel power met dit veel te vroege verlies.

Een ode aan inspecteur Jerry Sampi uit Suriname geschreven door Naldo Seedo

Je was mijn leeftijdsgenoot en samen hebben we de jeugd doorgebracht op Nieuw Aurora( Saleng). Onze hobby’s waren krabbenjacht, vissen, dansen, zingen, voetballen etc. Daarna kwamen we in de stad voor vervolgstudie onder moeilijke omstandigheden en wel zonder onze ouders. 3× ‘ s daagse voeding kenden we niet.

We woonden samen met neven en ooms wiens huizen niet waren aangesloten op het elektriciteitsnet. Ondanks deze slechte omstandigheden zijn we beiden toegetreden tot respectievelijk de MP en het Politiekorps. Op sportgebied hebben we samen gevoetbald bij Jong Aurora en Jeugd Transvaal onder leiding van de zeer gedisciplineerde trainer Franklin Rigters. We waren samen lid van de Jongeren Beweging Brokopondo o.l.v. Franklin Jabini nu professor.

Jerry was tot zijn dood de voorzitter van 2030, een vereniging die zich bezighoudt met de ontwikkeling van Nieuw Aurora en omgeving. Ons eerste project om een verbindingsweg tussen de weg naar Pusugrunu en Nieuw Aurora aan te leggen is nu in de beginfase. Een actieve persoon was Jerry bij alle singineti’s in de verschillende dorpen in het boven Surinamegebied. Inspecteur Jerry Sampi was het gezicht van het KPS op Atjoni. Hij zorgde ervoor dat de voertuigen van personen die voor recreatiedoeleinden naar het gebied gingen veilig waren op Atjoni.

Als oom van wijlen Jerry, die een zoon was van mijn neef wijlen Daniël Sampi m.b.a. Baa Anenni en Meldina Jabini, kan ik zeggen dat hij( Jerry) een levensgenieter was. Dit, soort mensen leven maar heel kort. We noemden onze generatie de goudengeneratie van het binnenland. Een generatie van liefde, respect, eenheid, oprechtheid, vriendschap etc. Ik wilde graag dat we samen oud moesten worden. Ik oefende daarom de sociale controle op je uit.

Echter heeft de Heer anders beslist. Nu ben je er niet meer. Waka bun, brada Jerry. Masra mus’ krin pasi gi ju. Ik zal me troosten met de vele prettige herinneringen. De condoleances aan de moeder, kinderen, broers, zussen, overige familieleden, vrienden, collega’s etc.

Bekijk de foto’s van Inspecteur van politie Jerry Sampi en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

inspecteur Jerry Sampi politie Suriname Nederland
inspecteur Jerry Sampi politie Suriname Nederland

inspecteur Jerry Sampi politie Suriname Nederland
inspecteur Jerry Sampi politie Suriname Nederland
inspecteur Jerry Sampi politie Suriname Nederland