Tattoo artist Remon Kalloe heengegaan in Nederland – Let op: Zondag protest in Rotterdam

protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie

Video – Bekijk de beelden die vlak voor zijn aanhouding opgenomen zijn

De 42-jarige Remon Kalloe is in Nederland overleden. Meer bekend als de getalenteerde Don Kane. Volgens de familie en vrienden is hij overleden ten gevolge van politiegeweld tijdens zijn arrestatie. De mensen zijn het zat en daarom organiseren ze een protestloop TEGEN POLITIEGEWELD in Rotterdam. Bekijk het bericht voor meer details en bekijk ook de vele gedeelde foto’s en condoleances voor de opvallende en niet onbekende tattoo artist. Geef het door aan iedereen want deze zaak moet GOED onderzocht worden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en vrienden veel power met het verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Overleden in de leeftijd van 42 jaar

Remon Winodkoemar Kalloe
Don Kane

De uitvaart zal aanstaande zaterdag 24 september 2022 plaatsvinden in Rotterdam:

protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie

Volgens de politie werd Remon Kalloe op 8 september even voor middernacht aangehouden op de Zwaluwenlaan, omdat hij stennis schopte. Hij maakte ruzie en zou dermate agressief en onhandelbaar zijn geweest dat agenten hem moeste taseren. Omdat de taser geen effect zou hebben gehad werd vervolgens een politiehond ingezet die de man in zijn been heeft gebeten.

De man is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Spijkenisse. Hier stond een ambulance voor hem klaar, maar ook in de ambulance bleef hij volgens de politie onrustig. In het ziekenhuis is de man vervolgens onwel geworden. Hij werd in zorgelijke toestand opgenomen. En is in het ziekenhuis komen te overlijden.

Familie Remon Kalloe

Familie en vrienden hebben echter een heel andere lezing over wat er zich heeft afgespeeld, volgens hen is er sprake van bruut politiegeweld. Hij zou in verwarde toestand zijn geweest en werd aangetroffen op een verkeerd adres. Remon Kalloe zou hebben gedacht dat hij thuis was maar zat er één straat naast.

Volgens de familie zou hij voor zijn toestand op een onjuiste manier zijn benaderd, waarbij direct is overgegaan tot het gebruik van een taser. Op het moment van zijn arrestatie zou Remon Kalloe ongewapend zijn geweest. Uiteindelijk is hij met behulp van de politiehond gearresteerd. Tijdens die arrestatie zou hij een hartaanval hebben gehad die 6 minuten duurde. Lees meer op Boevennieuws. Klik hier.

Bekijk ook de video van zijn aanhouding. Remon Kalloe was DUIDELIJK in de war: Er is een protest tegen politiegeweld in Rotterdam. Bekijk onder het bericht ook de vele foto’s en condoleances.

Aanstaande zondag is er een protestloop in Rotterdam: De familie roept in samenwerking met een aantal andere organisaties heel Nederland op om aanwezig te zijn bij het protest TEGEN POLITIE GEWELD op zondag 25 September 2022 om 16:00 op het SchouwburgPlein in Rotterdam.
Bekijk de video:

protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie

Foto’s:

protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie

protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie

protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie
protest Rotterdam remon Kalloe Nederland Suriname politie

Lees meer over het incident op Boevennieuws: