Onze Judith Groenhart is heengegaan in België – foto’s

Judith Groenhart Suriname Nederland 1

Ons zonnetje in huis is er niet meer. Helpen jullie mee met de condoleances?

De familie heeft het overlijden van hun vrolijke zus Judith Groenhart bekend gemaakt. Zij was dochter van Erwin Groenhart. Ze is in België overleden en mocht slechts 59 jaar worden. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de bedroefde familie veel kracht met het verlies.

Zij was het zonnetje in huis, zorgzaam liefdevol en warmte dat is wat zij ons al die jaren heeft gegeven. Wij zijn haar hier ontzettend dankbaar voor, de tijd dat zij er voor ons was zullen wij voor altijd koesteren.

Op 17 september 2022 te Antwerpen is, veel te vroeg, onze lieve vrolijke dochter zus teruggeroepen door onze lieve Heer.

Judith Nutricia Groenhart

Geboren Suriname 8-6-1963
Overleden Antwerpen 17-9-2022

Wij zullen haar nooit vergeten, uit het oog maar nooit uit onze harten. We gaan haar ontzettend missen. Onze lieve Heer heeft er een engel bij.

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 26 september 2022, meer informatie over de locatie zal nader bekend worden gemaakt

Wij van FamilieNieuws wensen de diepbedroefde Vader Erwin John Groenhart, Levenspartner Sayid, alle broers en zussen en de overige families Groenhart veel power met dit vroege verlies

Bekijk de gedeelde foto’s van Judith Groenhart en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Judith Groenhart Suriname Nederland 1
Judith Groenhart Suriname Nederland 1

Judith Groenhart Suriname Nederland 1
Judith Groenhart Suriname Nederland 1