Let op diefstal: Vrouwen bestolen van valuta terwijl ze op een beri te Paramaribo waren

let op diefstal tijdens een uitvaart

Let op diefstal: Ook tijdens een uitvaart wordt er gewoon gejat. Verwacht geen medelijden van een ieder als u aan het rouwen bent. 

1600 US dollars, 130 euro’s en een paar honderd SRD’s zijn gestolen uit een auto aan de dokter Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Het bizarre is dat de eigenaren op dat moment op een beri waren. Hoe triest ben je dan als dief. Heb je dan geen hart? Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen en geef het door. Wees extra voorzichtig en alert en laat GEEN spullen van waarde achter in je auto. Ook niet tijdens een uitvaart.

Een trieste crimineel heeft geld gestolen uit een geparkeerde auto aan de dokter Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Twee dames die op dat moment een uitvaart bijwoonden hadden geld in de auto achtergelaten. Het zou gaan om USD 1600, 130 Euro en een paar honderd SRD

Na de dienst kwamen de dames erachter dat iemand in de auto was geweest. Hun geld was weg. Gelukkig kon de politie kort daarna 2 verdachten aanhouden. 1 van hen is inmiddels weer heengezonden en de ander is in verzekering gesteld. Volgens een ooggetuige hield de crimineel vanuit een geblindeerde wagen de ‘buit’ stiekem in de gaten. Hij nam zijn kans toen de uitvaart gaande was en de kust, volgens hem, veilig was.

 

Les: Let op diefstal: Laat geen waardevolle spullen achter in je auto (en zorg ook dat je huis goed is afgesloten). Er wordt namelijk altijd op je gelet. Ook in tijden van nood. Share dit bericht met je vrienden en waarschuw ze. Ze moeten ten alle tijden goed opletten. Diefstal kent geen rouw

let op diefstal tijdens een uitvaart