Help aub meezoeken naar mijn vader, artiest Siegmar Monni – vermist in Suriname

Siegmar Monni - vermist in Suriname 2

“Ben jij degene die achter zijn vermissing zit? We hebben je vergeven. Ik wil gewoon weten wat er met mijn vader is gebeurd. Hij is een familieman en zou zijn gezin nooit in de steek laten!!”

Een noodkreet van een dochter met heel veel verdriet. Hierbij vragen we jullie vriendelijk doch dringend om dit bericht te lezen en te delen met iedereen zodat de juiste instanties hier werk van kunnen maken. Het gaat om de vermiste zanger Siegmar Monni. Ook bekend als Marciano of Zanger SCOTTY VAN 2TIMES BAND. Hij is nog steeds niet thuis gekomen en zijn familie is radeloos. Weet jij waar hij is of heb je informatie omtrent zijn vermissing? Laat het dan aub weten. Bekijk het bericht voor de details. Iemand kan toch niet zomaar van de aardbodem verdwijnen? Iemand moet iets weten!

Ik wil jullie aandacht graag voor het volgende!!!

V E R M I S S I N G : MONNI , SIEGMAR

vader Paramaribo

VANAF 14 DECEMBER 2017 IS MIJN VADER VERMIST IN SURINAME. HET KAN NIET ZO ZIJN DAT NIEMAND IN SURINAME HIER VAN AF WEET. MOCHT JIJ IETS WETEN PRAAT DAN AUB EN HOUD NIET MEER JE MOND DICHT.

DE POLITIE IN SURINAME DOET NIKS EN DAT ZET ONS ALS GEZIN ERG AAN HET TWIJFELEN. HIER ZIT MEER ACHTER!! WIJ KUNNEN ONS NIET VOORSTELLEN DAT MENSEN DIT OP HUN GEWETEN KUNNEN HEBBEN EN DOOR KUNNEN LEVEN ALSOF ER NIKS AAN DE HAND IS.

MIJN VADER IS EEN FAMILIE MAN EN ZOU ZIJN GEZIN NOOIT IN DE STEEK LATEN.

BEN JIJ DEGENE DIE HIER ACHTER ZIT OF ER WAT MEE TE MAKEN HEB WIL IK JE ZEGGEN DAT WE JE HEBBEN VERGEVEN. WIJ WILLEN ENKEL EN ALLEEN WETEN WAAR HIJ IS EN WAT ER IS GEBEURD.

WIJ ALS GEZIN WILLEN DUIDELIJKHEID EN DE WAARHEID. NOGMAALS MOCHT JIJ IETS WETEN OF HEBBEN GEZIEN OP DONDERDAG 14 DECEMBER OF VRIJDAG 15 DECEMBER NEEM DAN A.U.B CONTACT MET MIJ OP. STUUR EEN BERICHT NAAR HET VOLGENDE WHATSAPPNUMMER: (+31)619332494

STUUR AUB EEN BERICHT ALS JE BELANGRIJKE INFORMATIE HEBT.

geboren op 10 april 1971 te Paramaribo, artiest (zanger) van beroep.
Weet u meer over mijn vader, of weet u waar hij is? Maak aub contact met mij via Facebook Messenger
Vriendelijk bedankt,
EM Monni

DIT SIGNALEMENT:
Stond in het officiële politie bericht: 

Geslacht:…………………Mannelijk

Etniciteit :………………………Creool

Gelaatskleur:…………………..Lichtbruin

Haartype:…………………Kaal geschoren

Lichaamsbouw:……………Fors

Geschatte Lichaamslengte:…..1.60 M

Kleding:……………..Een lichtblauwe hemd, licht blauwe jeansbroek

Schoeisel:…………Donker groene gympies van het merk Kenso

Kenmerkende Bijz.heden: ………….. vermiste heeft een ringbaard

MONNI , SIEGMAR , MARCIANO, VOORNOEMD, is op donderdag 14 december 2017, omstreeks 17.00 uur vanuit de Laan van Louisehof vertrokken met een taxi richting Kwattaweg. Hij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

BLIJVEN DELEN AUB

vader Paramaribo
vader Paramaribo
vader Paramaribo
vader Paramaribo

vader Paramaribo
vader Paramaribo

Lees ook: