Al meer dan 10.000 euro gedoneerd om Sumanta Bansi naar Suriname te halen – video

Sumanta Bansi Nederland Suriname doneren

Het streefbedrag van 15.000 (het was eerst 10.000) euro is bijna binnen. Goed nieuws, maar…velen vinden dat de familie die verantwoordelijk is voor haar dood alles moet betalen. Vinden jullie dat ook?

Sumanta Bansi, de studente uit Suriname die in Nederland kwam studeren voor een betere toekomst. De man die voor haar moest zorgen, maar in plaats daarvan haar twee keer bezwangerde, maakte een eind aan haar jonge leven. Hij bekende vorige week door op te biechten waar hij haar lichaam had gedumpt! De familie in Suriname wil ‘Sumanta’ naar huis halen maar er is geen geld, daarom is er een doneeractie opgezet. Met succes. Velen hebben een steentje bijgedragen. Bekijk het bericht en een nieuwe video voor meer informatie en geef het door aan iedereen. Wellicht willen er meer doneren.

Buurvrouw Lisa Veldhuizen en tante Silvia Chatta, zijn samen een doneeractie gestart. Er is geld nodig voor tickets. De ouders van Sumanta moeten vanuit Suriname naar Nederland komen en ze willen ‘hun dochter’ graag mee naar huis nemen en haar begeleiden naar haar laatste rustplaats in Suriname. Maar daar is geld voor nodig. En dat geld is er niet

Bekijk hier de doneeractie: Het benodigde bedrag was eerst 10.000 euro maar het is verhoogd naar 15.000. Het bedrag van 10.000 is inmiddels bereikt.

Zoals vele hebben meegekregen is er een doorbraak in de jarenlange, intensieve zoektocht naar het lichaam van de in 2018 verdwenen en omgebrachte 22-jarige studente Sumanta Bansi uit Hoorn. De familie van Sumanta Bansi heeft maar één wens en dat is hun dochter thuis brengen in Suriname waar de Familie woont.

Geld voor een vlucht om dit te kunnen uitvoeren is er niet en daarom willen we uw hulp vragen door een donatie te doen. Elke euro is er één. Kom en steek de handen in één en breng Sumanta Bansi thuis naar haar laatste rust plaats. Deel gerust deze doneeractie op uw website en/of Facebook, twitter etc.

Ook doneren?
Bekijk onderstaande link. Of klik hier om meteen te doneren.

 


Bekijk een nieuwe video met het volledige verhaal:


Sumanta Bansi Nederland Suriname doneren

Sumanta Bansi Nederland Suriname doneren
Samen met haar ouders

Lees de eerdere berichten omtrent de zaak: